Hargreaves-agent vil snakke med Bayern

Bayern München lukkede i går fuldkommen af for et skifte til Old Trafford, men Hargreaves tager ikke et nej for et nej. Han ville fortsat ikke afvise…

Bayern München lukkede i går fuldkommen af for et skifte til Old Trafford, men Hargreaves tager ikke et nej for et nej. Han ville fortsat ikke afvise muligheden for et skifte tidligere på dagen, og nu understreges det igen, at han vil væk.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Han har nemlig nu sat sin agent på sagen. Roman Grill bliver næste mand, der skal forsøge at overbevise de magtfulde fodboldbosser i München om, at det vil være bedst for både dem og Hargreaves, hvis de tager de penge, United tilbyder for midtbanespilleren. Hargreaves synes nemlig fast besluttet på at blive rød djævel.

“Mødet handler ikke direkte om, hvorvidt klubben er parat til at snakke om en transfer. Det står klart, at de har brug for spillere som Owen og at de derfor ikke vil se ham forlade klubben, men Owen vil gerne have sig en snak med dem.”

“I ni år har der ikke været det mindste knas på linjen mellem ledelsen og ham, men nu vil han gerne have muligheden for at fortælle dem, hvordan han ser sin fremtidige karriere. Som han allerede selv har sagt, så ser han dette tilbud som en fantastisk chance for ham,” siger agenten.

Forrige artikel

Ed nummer 1 - Rossi nummer 19

Næste artikel

Avis: United og Bayern tæt på enighed

ANNONCE