Hargreaves sammenligner Sancho med Rooney og Neymar

Jadon Sancho kan vinde Ballon d’Or – og Manchester United ville være en god platform for den 20-årige englænders videre udvikling, mener Owen Hargreaves.

Talentet er lige så stort som Wayne Rooneys. Og de intuitive evner lige så vilde som Neymars. Dortmunds Jadon Sancho, som gennem lang tid har været rygtet kraftigt til Old Trafford, får et gevaldigt skulderklap af den tidligere United-spiller Owen Hargreaves.

– Kan han vinde Ballon d’Or? Ja, for hans talent er uden for radaren. Hans niveau er allerede fuldstændig forrygende, siger han til engelske BT Sport.

Hargreaves nævner både Wayne Rooney og Neymar i samme åndedrag. 

– Jeg ved godt, at Sancho kommer til at koste rigtig mange penge. Men du har potentielt også en spiller, som henover det næste årti bliver unik. 

Mange klubber kæmper om den 20-årige offensivspillers signatur, men ifølge Hargreaves ville Manchester United være et godt valg for den engelske landsholdsspiller.

– United har en exceptionelt god gruppe unge spillere på vej gennem rankerne, og enhver ung topspiller vil gerne være en del af det, siger Hargreaves. 

Ligesom Sancho har gjort det, fik Hargreaves også sit internationale gennembrud i Tyskland. Den canadiskfødte englænder spillede for Bayern München fra år 2000 til 2007, før han skiftede til Manchester United og vandt både mesterskab og Champions League. Mere eller mindre kroniske knæskader ødelagde imidlertid karrieren og sendte Hargreaves på en trist deroute til Manchester City, hvor han sluttede sin karriere. 

 

Køb Manchester United merchandise via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Rooney: Louis van Gaal blev fyret for tidligt

Næste artikel

Times: United og Juventus kæmper om Jimenez

ANNONCE