Hattrick-helten Januzaj nedlagde Sunderland

Manchester Uniteds unge belgier bejler kraftigt til en startplads, efter at han scorede tre af målene i U21-holdets 4-0-sejr over Sunderland

Her til aften gæstede Sunderland Old Trafford i U21-Premier League, i en kamp, der skulle vise sig at have det belgiske flag malet over hele banen.

Til dagens kamp havde reserverne skiftet over til selvsamme “diamant”, som med succes blev benyttet af førsteholdet, da de i weekenden knuste QPR. Og det var en god idé, skulle det vise sig.

Både Anderson, Luke Shaw og Adnan Januzaj startede inde, sammen med blandt andre Andreas Pereira, som også gav et fint indtryk. Startopstillingen kan du se her.

United startede bedst, og holdt fint på bolden. En meget offensiv højreback i Janko havde et par tilbud, mens også Pereira var aktiv i de indledende minutter, men det skulle blive en anden offensivspiller, som satte showet igang.

Således lukrerede Adnan Januzaj efter 19 minutter på et sløjt udspil af modstanderens keeper, førte bolden videre til Keane, som straks sendte den tilbage i fødderne på Januzaj, der nemt kunne sparke bolden nettet til 1-0.

Det blev hurtigt klart, at “de røde djævle” var for stærke, og allerede fire minutter senere kunne en velspillende Luke Shaw glæde sig over at få noteret en assist. Den unge back sendte bolden videre til Andreas Pereira, som med en flot afslutning fordoblede føringen.

Kampen var afgjort med under en halv time på uret, da en Januzaj i hopla, efter flere gode aktioner, igen fandt nettaget – og nok engang med et fint opspil af Will Keane. Et resultat der skulle holde halvlegen ud.

Sunderland kom lidt bedre med i kampen i anden halvleg, men var aldrig rigtigt for alvor nærgående. Anderson og Shaw gjorde begge fine indtryk, ligesom Louis van Gaal, der i dagens anledning var på stadion også må have været tilfreds med søndagens bænkevarmer Pereira.

Overskrifterne løber Adnan Januzaj dog med. Den unge belgier var her, der og allevegne, og med syv minutter igen fuldendte han sit hattrick, efter et fint indlæg fra Vermijl.

Ligesom i weekenden endte aftenens kamp dermed også 4-0, efter en halvlegsstilling på 3-0 til hjemmeholdet.

Den belgiske hattrick-helt må efterhånden banke kraftigt på døren hos Louis van Gaal, efter at han endnu ikke er startet inde i Premier League. Næste mulighed bliver på søndag, når United rejser til Leicester.

U21: Førsteholdstrio starter mod Sunderland