Heinze ligeglad med ferie

Mens Sir Alex Ferguson sikkert er bekymret for Heinze, der dårligt har haft en fridag siden han satte sine fodboldstævler på Carringtons græsplæner sidste…

Mens Sir Alex Ferguson sikkert er bekymret for Heinze, der dårligt har haft en fridag siden han satte sine fodboldstævler på Carringtons græsplæner sidste sommer, så er Heinze selv fint tilfreds.

Den hårdttacklende argentiner spiller for tiden Confederations Cup i Tyskland, hvor Argentina med sejr i går over Australien er avanceret til semifinalerne. Og når den turnering er overstået for Gaby, er preseason-træningen startet. En træning, Heinze glædeligt tager direkte fra Tyskland til Manchester for at være en del af, også uden ferie først.

“Træthed er ikke det store problem. Engang imellem kan man da mærke den komme snigende, men jeg har alligevel ikke haft ferie med familien i flere år, og det er stadig ikke det, jeg bruger min tid til at tænke over. Det er alligevel så stor en glæde for mig at spille fodbold, jeg elsker det simpelthen, og så kan jeg altid slappe af, når jeg engang går på pension,” udtaler Old Traffords populære argentiner, der ydermere er klar til at spille den kommende sæson plus VM næste sommer uden at få lidt ferie.

Forrige artikel

Carroll: Jeg vidste det længe

Næste artikel

Nyt fra FC United of Manchester

ANNONCE