Henderson udlejes til Shrewsbury

United har sendt Dean Henderson på lån hos Shrewsbury det kommende års tid.

20-årige Dean Henderson var tidligere på sommeren med til at vinde U20-VM med det engelske landshold, og har nu indgået en aftale med Shrewsbury fra League One. Den unge keeper skal vogte buret på New Meadow resten af sæsonen.

– Jeg er glad for at komme hertil. Jeg kunne have valgt flere klubber i League Two, men følte jeg skulle tage et skridt op i forhold til min udvikling sidste sæson. Jeg vil arbejde hårdt hver dag til træning, og vil gøre det så godt som muligt i pre-season kampene. Jeg er klar, siger Henderson til Shrewsburys hjemmeside.

I Shrewsbury kommer han til at arbejde sammen med manager Paul Hurst, der også hentede Henderson på lån sidste år, hvor han arbejde i Grimsby. Henderson fik syv kampe, dog alle efter Hurst var stoppet i klubben, inden han blev kaldt tilbage til Old Trafford. Han sad på bænken i FA Cup kampen mod Blackburn.

– Han er en ung keeper med en stor fremtid foran sig. Han vil uden tvivl være opsat på at gøre det godt og tage næste skridt i karrieren. Han sparker fantastisk til bolden, og han er nok en af de mest selvsikre knægte jeg har mødt. Han kommer bar eud i feltet og piller boldene ned. 

– Han gjorde det godt i Grimsby efter jeg stoppede sidste år, hvor han kom ind på holdet og leverede flere clean sheets. Vi er sikre på han har en stor fremtid foran sig, og det kan han forhåbentlig vise her hos os, siger Paul Hurst.

Shrewsbury har i de kommende uger kampe mod blandt andet Aston Villa, Wolves og Cardiff, inden første kamp i League One venter lørdag den 5.august mod Northampton med Regan Poole på lån.

 

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

Forrige artikel

Lukaku: Har spurgt Zlatan om nummer 9

Næste artikel

Carrick mindes Rooney og glædes over Lukaku

ANNONCE