Henke og Rivaldo afviste United

Henke Larsson afslørede igår, at han for nogle år siden afslog et tilbud fra Manchester United, da han netop var begyndt at bombe i den skotske klub, Celtic, som det forventes at han forlader til sommer.

Svenskeren blev i efteråret sat i forbindelse med skifter både til store klubber som Newcastle, mens både danske og svenske klubber også blev sat i heftig forbindelse med den svenske angriber.

“Det var i min anden sæson i Celtic. Men jeg havde haft en hård tid i Holland og min familie havde tilpasset sig godt. Jeg var kommet tilbage på sporet med fodbolden og jeg ville ikke ødelægge det. Jeg fortryder intet,” sagde Henke igår til pressen.

Samtidig udelukkede svenskeren ikke, at han godt kan finde på, at skifte til en engelsk klub.

Rivaldo: Vejret var for koldt

Også den brasilienske verdensmester har afsløret, at han tidligere har afslået tilbud fra den engelske mesterklub.

Den tidligere FC Barcelona- og AC Milan-spiller blev anbefalet af sin træner, at han ikke ville kunne tilpasse sig det kolde engelske vejr.

“Da det blev klart, at United var interesseret i mig anbefalede Louis Van Gaal mig, at skifte til en anden klub, da jeg ikke ville spille i den by, fordi den var kold og grå,” udtalte Rivaldo ifølge Manchester Evening News.

Forrige artikel

46 år siden...

Næste artikel

Interview med Shareholders United

ANNONCE