Henke og Rivaldo afviste United

Henke Larsson afslørede igår, at han for nogle år siden afslog et tilbud fra Manchester United, da han netop var begyndt at bombe i den skotske klub, Celtic, som det forventes at han forlader til sommer.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Svenskeren blev i efteråret sat i forbindelse med skifter både til store klubber som Newcastle, mens både danske og svenske klubber også blev sat i heftig forbindelse med den svenske angriber.

“Det var i min anden sæson i Celtic. Men jeg havde haft en hård tid i Holland og min familie havde tilpasset sig godt. Jeg var kommet tilbage på sporet med fodbolden og jeg ville ikke ødelægge det. Jeg fortryder intet,” sagde Henke igår til pressen.

Samtidig udelukkede svenskeren ikke, at han godt kan finde på, at skifte til en engelsk klub.

Rivaldo: Vejret var for koldt

Også den brasilienske verdensmester har afsløret, at han tidligere har afslået tilbud fra den engelske mesterklub.

Den tidligere FC Barcelona- og AC Milan-spiller blev anbefalet af sin træner, at han ikke ville kunne tilpasse sig det kolde engelske vejr.

“Da det blev klart, at United var interesseret i mig anbefalede Louis Van Gaal mig, at skifte til en anden klub, da jeg ikke ville spille i den by, fordi den var kold og grå,” udtalte Rivaldo ifølge Manchester Evening News.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

46 år siden...

Næste artikel

Interview med Shareholders United

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share