Herrera begejstret for ny terrierrolle

Jose Mourinho vil anvende Ander Herrera længere tilbage på banen, end han har været vant til, og det falder i god jord hos spanieren.

Ander Herrera var én af mange Manchester United-spillere, der ikke var garanteret en fremtid på Old Trafford, da Jose Mourinho blev ansat som manager.

Men i kampen mod Bournemouth fik man en ide om, hvordan portugiseren har tænkt spanieren ind i sine planer som en boldvindende terrier på den centrale midtbane. Det betyder flere defensive pligter for Ander Herrera.

– Jeg spillede en anden rolle for holdet, og jeg tror på, at jeg kan blive vigtig for manageren på den position, siger Ander Herrera til MUTV.

– Jeg tror, at jeg kan vinde en masse bolde tilbage for holdet i presspillet. Det er min opgave instinktivt at forsøge at vinde bolden tilbage så hurtigt som muligt.

– Jeg følte mig virkelig godt tilpas både med og uden bolden i den rolle. Holdet er meget kompakt i den nye tilgang, og presspillet føles naturligt, når man hele tiden har to-tre holdkammerater tæt på sig, som støtter og hjælper.  

Ander Herrera har spillet 72 kampe for Manchester United og scoret 13 mål for Manchester United siden sit skifte fra Athletic Bilbao i 2014.

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Forsvarsduo rygtes væk på leje

Næste artikel

Ander hylder Antonio: Han er verdens bedste

ANNONCE