Herrera beundrer Alexis’ indstilling

Ander Herrera var tilbage på holdkortet igen i gårsdagens 4-0-sejr, hvor han selv kom på tavlen efter oplæg fra nyindkøbte Alexis Sanchez. Spanieren fortæller, at han allerede er imponeret over sin nye holdkammerat.

Manchester United vandt fredag aften en solid sejr over Yeovil Town fra League 2 i en kamp, hvor Ander Herrera spillede alle 90 minutter. Spanieren kunne samtidig notere sin første scoring i sæsonen, da han gjorde det til 2-0 efter omkring en times spil.

Det helt store samtaleemne har dog været hans nye holdkammerat Alexis Sanchez, som blandt andet lagde op til spanierens mål, og Herrera indrømmer, at han er fan – især af chilenerens arbejdsiver.

– Han er altid klar til at gå med tilbage og være første mand til at forsvare. Det kommer til at blive vigtigt for os, siger Herrera og fortsætter:

– Selvfølgelig kender vi hans kvaliteter, og han kommer til at være fantastisk for os. Men måden han arbejder og forsvarer på – det kan jeg rigtig godt lide.

Den tidligere Arsenal-bomber kan allerede komme i aktion igen onsdag, hvor United gæster hans tidligere rivaler i Tottenham. 

 

Alexis Sanchez får den ikoniske trøje nummer 7 – Skal du også have den? 

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Sanchez havde brug for at spille

Næste artikel

- 'Nervøse' Rashford kan lære af Alexis

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share