Herrera elsker England og United

United Review har talt med Ander Herrera om livet i England og Manchester United.

Ander Herrera har nydt stor tillid under Jose Mourinho. Den tillid har han udnyttet til at spille sig til en fast plads i startopstillingen, hvor han lige nu præsterer bundsolidt hver eneste gang. 

I et længere interview med United Review taler Herrera blandt andet om sin store beundring for engelsk fodbold. Her afslører han, at han altid har set masser af Premier League fodbold som ung.

– Jeg har set masser af Premier League fodbold, for det er altid den mest spændende liga at følge. Organisationen er fantastisk, og FA gør et stort arbejde for at fylde stadionerne og for fansene generelt, siger Herrera til United Review.

– Den største forskel fra Spanien er intensiteten i kampene, men ellers er der gode spillere i begge ligaer. Måske kan der gå lidt for meget taktik i den i Spanien, mens alle hold angriber meget i Premier League. Det gør ligaen meget seværdig, synes jeg. 

Nyder alle turneringer

Herrera er nu i gang med sin tredje sæson i Manchester United, og han føler, at ligaen har givet ham det, som han forventede. Den eneste overraskelse har været de fantastiske udebaneoplevelser, han har nydt undervejs.

– Jeg nyder det rigtig meget, som jeg havde forventet. Det er altid fantastisk at spille foran vores fans, hvor især udebanekampene viser, hvor fantastisk engagerede vores fans er. 

– Cup-turneringerne er også sjove, for her kommer vi rundt til de mindre steder, mens stemningen er intakt. 

Vil blive i Manchester United

Til sidst i interviewet skjuler Ander Herrera ikke, at han ønsker at vie sin fremtid til Manchester United, hvis klubben også ønsker det. 

– Jeg ønsker at blive her i lang tid. Manchester United er den største klub i England, men med det kommer også et stort pres på spillerne. 

– Vi har størrelsen til at hente alle de spillere, som vi ønsker, og derfor er der hård kamp om pladserne. Jeg vil dog arbejde hårdt for at bevare min position i truppen, slutter Ander Herrera. 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Gerrard: Zlatan er verdensklasse

Næste artikel

United planlægger USA-tour

Relaterede artikler
Gå til siden

Medier: Ronaldo vil væk

Cristiano Ronaldo har bedt Manchester United om at blive solgt. Det skriver flere medier.
Gå til siden

Here we go: Malacia skal til United

Efter et lille bump på vejen kan Fabrizio Romano nu annoncere, at Uniteds første transfer under Erik ten Hag bliver Tyrell Malacia.
ANNONCE
Total
0
Share