Herrera er faldet godt til i Manchester

Ander Herrera er glad og nyder livet i Manchester, og ser frem til at komme på pre-season tur til USA.

Spanske Ander Herrera har aldrig været udenfor Europas grænser, så han glæder sig ekstra meget til at komme til USA på pre-season tur med United. Det fortæller den nyindkøbte midtbanespiller til manutd.com.

– Det bliver en ny udfordring for mig, da jeg aldrig har været udenfor Europas grænser. Alle fortæller mig, at der er mange United-fans i USA, og jeg glæder mig meget til at spille foran dem, siger Herrera.

Samtidig fortæller han, at han nyder livet i Manchester, både på træningsbanen og livet udenfor fodbolden.

– Jeg er glad og nyder livet her i klubben og i byen. Det har været et par skønne uger her. Træningen er god, og ligesom i Bilbao har vi bolden meget med. Der er fokus på at vi skal holde på bolden og spille den rundt i egne rækker, det er en god ting.

– Juan og David fortalte mig at United er en stor klub, måske den største i verden, og at der var en speciel atmosfære her. Det har jeg allerede fornemmet. Jeg er glad her, og glæder mig bare til at komme i gang med at spille, fortæller Ander Herrera.

Herrera har første mulighed for spilletid den 23. juli mod LA Galaxy, mens første kamp på Old Trafford kan være mod landsmændende fra Valencia den 12. august.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Reservernes pre-season på plads

Næste artikel

Van Gaal glad for at have Giggs som assistent

ANNONCE