Van Gaal glad for at have Giggs som assistent

Hollænderen er glad for at have Giggs ved sin side, så den walisiske troldmand kan lære ham lidt om klubbens historie.

Ryan Giggs indstillede en helt enestående karriere efter sidste sæson, hvor han endda afsluttede som spillende manager i United. Nu er han assistent for Louis van Gaal, og det er den nye hollandske chef glad for.

– Jeg vil lære kulturen at kende her, det kan han hjælpe mig med. Han kender også de bedste spillere, og de mest talentfulde knægte i akademiet, så han kan hjælpe mig en hel del. Omvendt kan jeg hjælpe ham med at blive en fantastisk manager i fremtiden, siger van Gaal i følge manutd.com.

Oplev Rasmus Højlund, Christian Eriksen og De røde Djævle på Old Trafford Få de bedste tips i OldTrafford.dk rejseguide

Den tidligere manager for Ajax, Barcelona og Milan fortalte desuden, at han altid har valgt at have en assistent der kender klubben godt indefra, når han ankommer til en ny klub.

Mens Giggs er assistent, har van Gaal taget Albert Stuivenberg og Marcel Bout med som trænere til førsteholdstruppen, ligesom Frans Hoek er ankommet som ny målmandstræner. Og van Gaal er glad for hans stab, som han føler har erfaringen til at udvikle truppen.

– Det de kommer med er erfaring, og moderne viden. De kommer og vil dele ud af erfaringerne, og dele ud af deres viden, noget som også er blevet efterspurgt af Ed Woodward, udtaler Louis van Gaal.

Se Manchester Uniteds kampe på Viaplay

Bliv klar til kampene Læs mere og bestil Viaplay her (reklamelink)

Forrige artikel

Herrera er faldet godt til i Manchester

Næste artikel

Rygte: Big Sam vil låne i United

ANNONCE