Herrera ser frem mod Liverpool

Spanske Ander Herrera ser frem til kampen i morgen, og han er klar til at udføre en hvilken som helst rolle, han bliver bedt om at udfylde.

Herrera kan bruges på flere pladser på midtbanen, og han er på det seneste blevet brugt bag Wayne Rooney på toppen. Efter to starter i træk for United, håber spanieren på endnu en startplads i morgendagens storkamp.

– Jeg er klar til at spille, hvis manageren beder mig om det. Jeg har trænet hårdt, og jeg bliver ved med at forbedre min fysik, udtaler den alsidige midtbanespiller til MUTV.

– Jeg vil gerne være en, der giver manageren nogle muligheder. Sidste sæson spillede jeg mest som en kontrollerende 8’er, i denne sæson er jeg blevet brugt som 10’er. 

Herrera ser sig selv i mange af de roller, han kan få på midtbanen, så det er for ham ligegyldigt, hvor Louis van Gaal placerer ham.

– Hvis modstanderen spiller afventende, er det godt at spille som nr. 6 eller 8, da man så kan få flere berøringer. Hvis man derimod spiller mod hold, der gerne vil angribe, er det godt, hvis man kan komme på bolden i positionen som 10’er.

– Det, jeg skal gøre, er at hjælpe holdet. Hvis jeg kan score, er det godt for både mig og holdet. Hvis ikke jeg kan score, skal jeg hjælpe med at holde på bolden og skabe chancer. Jeg tror på, at jeg kan gøre det godt både som 6’er, 8’er og 10’er.

Om Ander Herrera får chancen fra start for tredje gang i træk finder vi ud af i morgen aften. Kampen mod Liverpool fløjtes igang kl. 18:30

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Messi: Der er ingen som Rooney

Næste artikel

OFFICIELT: David de Gea forlænger med 4 år

Relaterede artikler
Total
0
Share