OFFICIELT: David de Gea forlænger med 4 år

Manchester United har forlænget kontrakten med David de Gea med 4 år!

Manchester United har netop offentliggjort, at man er nået til enighed med David de Gea om en fire-årig kontraktforlængelse. Den nye kontrakt løber dermed indtil sommeren 2019.

Den kommer i kølvandet på, at spanierens skifte til Real Madrid glippede på transfervinduets sidste dag. Et forløb, de Gea nu ser frem til at kunne lægge bag sig.

– Jeg er lettet over at kunne starte dette nye kapitel i min United-karriere. Jeg har altid nydt at spille med disse store spillere foran vores fantastiske fans, siger David de Gea til manutd.com.

– Manchester United er en speciel klub, og Old Trafford er et ideelt sted for mig at bygge videre på min karriere. Jeg ser frem til at lægge en svær sommer bag mig, og jeg vil koncentrere mig om at arbejde hårdt for at forbedre mig og hjælpe mine holdkammerater til succes. 

Spanieren blev af sin manager, Louis van Gaal, holdt på sidelinjen i hele august måned. Efter forlængelsen er kommet på plads, ser hollænderen dog frem til at få de Gea tilbage på holdkortet. 

– Jeg er utrolig glad for, at David har skrevet under på en ny aftale. Han er en af de bedste målmænd i fodboldens verden.

– Jeg er utrolig fornøjet over, at han nu vil være en del af holdet i mange år fremover. Davids bidrag sidste sæson var meget vigtigt, og han har været kåret til årets spiller i klubben i de sidste to sæsoner. 

– Han er en populær spiller, der gerne vil lære og forbedre sit spil. Af en målmand er han meget ung, og han har mange år foran sig.

David de Gea, der til november fylder 25 år, kom til Manchester United i 2011. Starter han inde i morgen mod Liverpool, bliver det hans 176. kamp for “de røde djævle”.

Køb den nye Manchester United-trøje hos Unisport.dk eller hos Sportmaster.dk 

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE). Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Herrera ser frem mod Liverpool

Næste artikel

Optakt: United tager imod Liverpool

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share