Herrera: Ser op til Scholes

Ander Herrera ser videoer af Paul Scholes, for at forsøge at komme op på samme niveau som United-legenden.

Spanske Ander Herrera har indtil videre haft en god sæson i United, hvor han har klaret skiftet fra Spanien til England uden de store problemer. Han har scoret flere fine mål, sat fart i angrebsspillet med sit gode pasningsspil og har en god attitude på og udenfor banen.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Forventningerne til Herrera har været store hele sæsonen, hvor mange fans ser ham som den naturlige arvtager til Paul Scholes. Den lille rødtop er aldrig blevet erstattet i United, men måske Herrera er manden der kan klare det.

Herrera selv fortalte i starten af sæsonen, at han ønsker at være en målscorende midtbanespiller, præcis som Scholes var det. Og nu fortæller spanieren så, at han studerer videoer af Scholes, for at lære af mesteren selv, ligesom han har udspurgt de andre i truppen for at få viden om hans forgænger.

– Jeg har MUTV derhjemme og ser nogle gange klip med legenderne. Jeg ser en del med Paul Scholes, og ser hvordan han skifter side med de lange pasninger. Helt utroligt. Han havde karakter og passion. Jeg har spurgt alle i truppen om ham, og de fortæller at han er en stille og sky person, men en sand leder. Han snakkede ikke meget, men når han gjorde lyttede alle. Det kendetegner en ægte leder.

– Det var måske ikke så smart at snakke om ham i starten af sæsonen, for nu forsøger mange at sammenligne os. Scholes var meget bedre end mig til de lange skift, det er noget jeg skal arbejde på at forbedre. Jeg bliver bedre og bedre til at score mål samt være mere involveret i feltet. Men jeg kan lære rigtig meget af Scholes, siger Herrera.

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Fletcher drømmer om at blive manager

Næste artikel

Ashley Young øjner sejrsstime

ANNONCE