Herrera: Solskjær er den rigtige mand til United-jobbet

Den nu tidligere Manchester United-spiller Ander Herrera er overbevist om, at klubben gjorde klogt i at ansætte Ole Gunnar Solskjær som klubbens nye manager.

Efter fem år som Manchester United-spiller takkede Ander Herrera af efter kampen mod Cardiff i søndags. Spanieren var en del af et United-hold, der fandt fornyet optimisme efter ansættelsen af Ole Gunnar Solskjær, men som endte med at skuffe fælt i den sidste del af sæsonen.

På trods af det store formdyk til sidst i sæsonen er Ander Herrera overbevist om, at Ole Gunnar Solskjær og hans trænerteam er godt rustet til at bringe United tilbage til toppen.

– Jeg tror virkelig på Ole. Jeg tror på Michael Carrick, Kieran McKenna, Mike Phelan og Mark Dempsey, men der er hårdt arbejde forude, siger Herrera ifølge The Telegraph.

– Det er min holdning som fan og som én, der kender klubben for tiden. Fansene er de bedste, men trænerstaben har brug for tid. De har brug for tid, for det sker ikke bare fra dag et. Klubben har brug for tid, tillid og støtte. Jeg er sikker på, at de får det, men det eneste, som jeg beder om, er tid, fordi det bliver ikke let, siger han.

– Der er andre eksempler på det. Liverpool kommer nok til at vinde Champions League, men jeg forlader klubben, og de har ikke vundet en titel i de fem år, hvor jeg har været her. Det har gjort et fantastisk stykke arbejde, men fansene har også givet dem tid. Det har den her klub brug for lige nu. 

– Han er den rette mand til jobbet, så jeg er overbevist om, at det ikke kommer til at tage 30 år (før United vinder titlen igen, red.). Det er helt sikkert. Jeg er optimistisk for fremtiden, men jeg vil bede fansene om at give dem tid. Nogle vil måske bede mig om at holde kæft, fordi de allerede har ventet.

Spanieren fastslår desuden, at der er fuld tiltro til Solskjær blandt spillerne.

– Han er én af de bedste mennesker, som jeg har mødt i fodbold. Alle i omklædningsrummet elsker ham. Alle vil kæmpe for ham. Når du har spillerne bag dig, og de er villige til at kæmpe for dig, er én del af arbejdet fuldført, siger Herrera og fortsætter:

– Jeg tror på karma, og hvis du er en god person, er ærlig og oprigtig med spillerne, så kommer det til at fungere på et tidspunkt. Jeg tror, at Ole er den rigtige person, fordi han har kvaliteter og viden, men er også en stor mand og en stor person. 

Det er endnu ikke bekræftet, hvor Herrera fortsætter karrieren, men på rygtebasis er Paris SG en sandsynlig destination. 

Forrige artikel

Medie: Angel Gomes overvejer PSG

Næste artikel

OldTrafford.dks Karakterbog: Herrera scorer højst

ANNONCE