OldTrafford.dks Karakterbog: Herrera scorer højst

Ander Herrera scorer den højeste gennemsnitskarakter – dog ‘kun’ for 19 Premier League-kampe

Som noget nyt i den her sæson har vi her på OldTrafford.dk efter hver kamp givet spillerne karakterer for deres præstationer. Det har været svært i en sæson med mange nedture, og spillernes gennemsnitskarakterer ligger derefter. 

Vi har givet spillerne karakterer fra en skala, der går fra 1-10, hvor 1 skraber bunden, og 10 får englene til at synge. Det sidste skete få gange i denne sæson.

Det er overraskende spanske Ander Herrera, der topper dukselisten med et gennemsnit på beskedne 5,68. Spanieren har dog ‘kun’ haft 19 optrædender, der har kastet en karakter af sig, og det er lidt færre end resten af top-fem, der ser ud således:

1: Ander Herrera. 5,68. 19 kampe
2: Luke Shaw. 5,62. 29 kampe

3: Paul Pogba. 5,43. 32 kampe.
4: Anthony Martial. 5,43. 23 kampe.
5: Victor Lindelöf. 5,36. 30 kampe.

Forud for sæsonen kunne man have troet, at målmanden David De Gea ville have været at finde øverst på sådan en liste, men spanieren har leveret skuffende præstationer, og han er derfor lige uden for top fem med en gennemsnitskarakter på 5,1 for 38 kampe.

Franskmænd topper under Mourinho

Sæsonen 2018-2019 vil blive husket som sæsonen, hvor alles yndlings-nordmand, Ole Gunnar Solskjær, blev manager i Manchester United, da han tog over fra José Mourinho først som caretaker og siden som permanent manager. Det var et trænerskifte, der skete nogenlunde midt i Premier League-sæsonen

Det er spændende at se på, om det er noget, der havde en indflydelse på spillernes gennemsnitskarakter.

Top 5 under José Mourinho (17 kampe i alt)

1: Anthony Martial. 5,5. 12 kampe.
2: Paul Pogba. 5,1. 12 kampe
3: Victor Lindelöf. 4,92. 13 kampe
4: Marouane Fellaini. 4,9. 11 kampe
5: Romelu Lukaku: 4,7. 13 kampe.

Her er det interessant at se, at udskældte – af både fans og José Mourinho – Paul Pogba ligger så godt til. Derudover er det til at få øje på Marouane Fellaini, som Ole Gunnar Solskjær ikke kunne bruge, han er nummer 4.

Men hvad betød managerskiftet for spillernes præstationer, hvor de i den første tid fløj højt under Solskjærs vinger – men siden faldt faretruende dybt.

Top 5 under Ole Gunnar Solskjær (21 kampe i alt)

1: Ander Herrera. 6.75. 12 kampe
2: Victor Lindelöf. 6. 17 kampe
3: Luke Shaw. 5,8. 17 kampe
4: Paul Pogba. 5,75. 20 kampe
5: Nemanja Matic. 5,57. 14 kampe

Som det fremgår, spillede Ander Herrera hovedparten af sine kampe under Ole Gunnar Solskjær, og det var altså nok til, at han kunne sikre sig prisen som ‘Årets Spiller’ ud fra karakterene fra skribenterne her på OldTrafford.dk

Paul Pogba lå højere placeret under José Mourinho, men præstationerne var samlet set bedre under Solskjær. Det er da også under den norske manager, at Pogba har spillet sine absolut bedste kampe i sin United-tid. Men det er – måske – også i den tid, han har spillet de dårligste.

 

 

 

 

Forrige artikel

Herrera: Solskjær er den rigtige mand til United-jobbet

Næste artikel

Mourinho: Tiden har talt - problemerne er der stadig

ANNONCE