Herrera: Solskjær skal have jobbet som United-træner

Ander Herrera fortæller, at Ole Gunnar Solskjær har spillernes kærlighed, og at han burde få jobbet som permanent træner i Manchester United.

– Hvis jeg var sportsdirektør i en klub i morgen, så ville jeg gøre Solskjær træner. Men jeg respekterer de mennesker, der tager beslutningerne, og jeg har ikke tænkt mig at sige, hvad de skal gøre. 

Det fortæller den 29-årige spanier til FourFourTwo, der roser nordmanden for at skabe gode forhold til spillerne. 

– Ole har en kvalitet, der er svær at have i fodbold, nemlig at have alle spillernes kærlighed – både dem, der spiller, og dem, der ikke spiller så meget. 

United-midtbanen sætter også navne på de kampdefinerende spillere, som Solskjær klikkede godt sammen med fra dag et. 

– Jeg ved ikke, hvordan han gjorde det, men han gik bare ind og klikkede med de spillere, der kan ændre kampene. Han har det godt sammen med Martial, Rashford, Pogba og Lingard. 

Selvom Herrera selv er meget glad for Solskjær, fortæller han også, at han stadig har et godt forhold til den tidligere United-træner, Jose Mourinho. 

– Jeg kan kun sige tak til ham, for han gjorde mig til en bedre spiller. Han gjorde alt for at få klubben til at vinde. Jeg har et godt forhold til ham, og jeg talte med ham, da han stoppede. 

 

Forrige artikel

Lindelöf ser frem til mødet med Mbappé

Næste artikel

Molde står fast - Solskjær er på kontrakt i Norge

ANNONCE