Lindelöf ser frem til mødet med Mbappé

Den svenske forsvarsspiller glæder sig til gensynet med den franske verdensmester.

Det var som bekendt Mbappé, der scorede det andet mål for PSG i første opgør på Old Trafford, og Lindelöf er nu fuldstændig klar over, hvad det franske stortalent er i stand til. 

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

– Han er en verdensklasse spiller. Jeg tror, alle kender hans kvalitet. Han har vist hele verden, hvor god en spiller han er. Man vil altid spille mod de bedste, og han er bestemt en af de bedste. Så jeg ser frem til opgøret og forhåbentligvis kan jeg holde ham fra at score. 

Den 24-årige svensker er en af de mest erfarne United-spillere, der er rejst med til Paris – som følge af de mange skader – men forsvarsklippen er fortrøstningsfuld inden opgøret. 

– Der er mange gode, unge spillere iblandt os, og det er en stor oplevelse for dem. Jeg tror, de er glade for at have rejst med os, og som en ung spiller vil du altid gerne være på førsteholdet og opleve Champions League, så jeg tror de er meget glade. Det er de her kampe, man drømmer om at spille som ung. 

Om Victor Lindelöf får stoppet Kylian Mbappé, får vi at se i aften, når Manchester United gæster Paris Sant-Germain i anden del af Champions League ottendelsfinalerne.  

 

Forrige artikel

PSG-træner: Solskjær forstår United-ånden

Næste artikel

Herrera: Solskjær skal have jobbet som United-træner

ANNONCE