Herrera: Vi skal være gode hele kampen

Ander Herrera mener ikke, det er tilfredsstillende at han og holdkammeraterne ikke spiller med samme intensitet i alle 90 minutter.

Bournemouth domierede første del af første halvleg, de skabte chancer og kom også helt fortjent foran, førend Martial mod slutningen af halvleg bragte United tilbage i kampen. Men det er ikke godt nok, at holdet ikke spiller godt op til det bedste i hele kampen, siger Ander Herrera.

– Bournemouth var meget bedre end os i første halvleg, og vi var meget bedre i anden. Jeg synes ikke, vi kan give 20-25 minutter væk på den måde, og det gør også bare kampene sværere for os, og det kunne have kostet os sejren i dag( I går, red.), siger spanieren til BT Sport.

Ander Herrera roser attituden, som holdet viste i anden halvleg, men han var ikke den eneste, der mener, at United var på hælene i første halvleg. Manager José Mourinho, mener at holdet var heldige før puasen.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans (FÅ PLADSER TILBAGE)s. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Mourinho: Heldige vi ikke var bagud med fire ved pausen

Næste artikel

Scholes kritiserer Uniteds startvanskeligheder

Relaterede artikler
Gå til siden

Stort interview med Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo har givet et længere interview, hvor han sætter ord på sin første tid i Manchester United. Se interviewet her.
Total
0
Share