Mourinho: Heldige vi ikke var bagud med fire ved pausen

Jose Mourinho mener, at hans mandskab var yderst heldige i dagens sene comeback-sejr over Bournemouth, hvor man burde have været bagud stort ved pausen.

José Mourinho skulle igen i dag helt ud i kampens døende minutter, før hans hold fandt sejren, da man kunne tage en yderst vigtig udebanesejr med fra Eddie Howes Bournemouth.

Først måtte man dog overleve en første halvleg, hvor intet virkede og man blev udspillet af hjemmeholdet. Det anerkender Mourinho, som synes, at United var yderst heldige ikke at være bagud ved pausen.

– Det var en første halvleg, der kunne – eller burde – have været game over, 5-2, 6-2 (til Bournemouth, red.), og indtil vi scorede i anden halvleg havde jeg en følelse af, at vi var et meget uheldigt hold, fordi vi kunne have scoret tre, fire eller fem mål, siger portugiseren og fortsætter:

– Vi var virkelig ringe, defensivt helt væk. Og der kigger jeg ikke bare på mine forsvarsspillere – som hold pressede vi slet ikke nok og gjorde opgaven, vi har trænet på i ugens løb.

– Så folk, der ser kampen, de kan ikke forstå, hvor hårdt vi har arbejdet denne uge. Første halvleg var en katastrofe. Det er vist det man kalder en kamp i to halvlege.

– I første halvleg var Bournemouth udenfor enhver tvivl det bedste hold, og det samme kan siges om os i anden halvleg.

– Men vi viste fantastisk hjerte og karakter, og vi viste igen, at ingen kamp er ovre, før den er slut.

Med dagens sejr krøb Manchester United op på samme antal point, 20, som Bournemouth i tabellen. Howes mandskab er dog stadig bedre placeret grundet deres målscore.

Næste tørn er mod Juventus, som holdet gæster i midtugens vigtige Champions League-kamp.

Har du læst vores tips til køb af kampbilletter til Old Trafford? Læs dem her

Køb din trøje hos Unisport, så støtter du OldTrafford.dk. Handler du hos Unisport.dk gennem linket, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
0
Shares
Forrige artikel

Video: United i endnu et vigtigt comeback

Næste artikel

Herrera: Vi skal være gode hele kampen

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
0
Share