Hollænder på jagt efter assistent job

RKC Waalwijk træneren Martin Jol mener således at han har haft en samtale med Sir Alex Ferguson omkring den ledige plads på Old Trafford, som har stået tom efter Carlos Queiroz blev snuppet af Real madrid i sommerferien.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

“Jeg havde en 3 timer lang samtale med ham. Indtil nu har jeg intet hørt, men som tiden går bliver mine chancer tyndere,” fortalte Jol til det hollandske tv program Studio Sport.

Den tidligere Bayern München spiller udtaler samtidig at han har lavet en aftale med Ferguson:
“Hvis jeg får chancen til at komme til Manchester United, vil det helt sikkert være et interessant job.
Jeg vil ikke sige mere om denne Manchester United aftale, da jeg har lavet en aftale med Ferguson om at jeg ikke vil sige noget,” røbte Jol til hollandsk tv.

Den 47-åriges nuværende arbejdsgiver aner intet om hans udtalelser, men vil ikke stå ivejen for Jol hvis chancen byder sig:
“Jeg er overrasket over det Jol sagde om Manchester United.
Det er lidt af en ulempe for os, men det vil være en kæmpe chance for ham og vi vil måske kunne tjene lidt på aftalen,” fortalte RKCs direktør, Marcel Brands.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

United fik smal sejr over Charlton

Næste artikel

Keano skadet

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share