Howe tager nederlag med ro

Bournemouths manager, Eddie Howe, vil ikke give udsættelsen af aftenens kamp skylden for holdets nederlag. United var bare bedre, mener han.

Det har været et par svære dage for både Manchester United og Bournemouth. Aftenens kamp skulle som bekendt have været spillet i søndags, men den blev udsat efter en fejl fra Uniteds sikkerhedsfirma.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Derfor skulle begge hold i stedet sætte sig op til at få kampen afviklet i aften. Det gjorde de, og United vandt sikkert 3-1. Et nederlag der ikke umiddelbart var noget at sætte en finger på fra Bournemouth-lejren.

– Sagen var, at kampen skulle spilles her til aften. Det var en skuffende kamp for os. United dominerede, og det var svært for os at komme ind i kampen, siger Howe til BBC.

– Jeg tror ikke, det hjalp, at vi skulle køre frem og tilbage en ekstra gang, men det var ingen undskyldning. Jeg synes, at United, var et niveau eller to over os i de fleste elementer i spillet.

United sluttede altså sæsonen af med en sejr. Det var sejr nummer 19 i sæsonen.

 

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Startopstilling mod Bournemouth

Næste artikel

Van Gaal tilfreds med sejren

Relaterede artikler
Luke Shaw jubler efter en scoring for England
Gå til siden

Shaw om startplads: Enig i bænkning

Luke Shaw er blevet skiftet ud til fordel for Tyrell Malacia i Uniteds startellever. Englænderen indrømmer dog, at han er enig i Ten Hags beslutning, da der var brug for at lave ændringer.
ANNONCE
Total
0
Share