Van Gaal tilfreds med sejren

Uniteds manager var særligt tilfreds med spillet i anden halvleg. Han var dog skuffet over, at holdet ikke kunne holde nullet.

United fik den forventede sejr i sæsonens sidste kamp, da Bournemouth blev besejret 3-1 efter en meget ensidig affære. Louis van Gaal var efterfølgende tilfreds med den indsats, spillerne lagde for dagen.

– Jeg kunne rigtig godt lide anden halvleg. Bortset fra det sidste minut. Jeg er utilfreds med, at vi lukkede et mål ind, så David de Gea ikke kunne vinde Den Gyldne Handske, udtalte Louis van Gaal til BBC.

Premier League-sæsonen er nu fædigspillet, og United endte på en skuffende femteplads. Næste sæson bliver altså uden Champions League-fodbold, hvilket var et af sæsonens helt store mål.

– Vi har ikke nået målet. Det skal vi evaluere på. Vi har dog en FA Cup-finale i weekenden, så det er stadig meget at spille for.

– Det er bestyrelsen, der bestemmer, om jeg er manager næste år. Det eneste, jeg kan sige om den sag, er, at jeg har en tre-årig aftale med klubben, som jeg gerne vil fuldføre. Indtil videre er jeg stadig United-manager.

United spiller FA Cup-finale på lørdag mod Crystal Palace.

Den nye udebanetrøje er kommet – Se den her!

Klik her og følg med i sommerens lanceringer af Manchester Uniteds trøjer.

📝 Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.


Forrige artikel

Howe tager nederlag med ro

Næste artikel

Rooney: Min fremtid er på midtbanen

ANNONCE