Husker du? Da Sir Alex Ferguson rasede over græstæppet i Parken

Sir Alex Ferguson raser fortsat efter Danmarks rigeste klub – og en af Europas rigeste – bød Manchester United velkommen i Parken på en pløjemark.

Denne artikel blev første gang bragt på OldTrafford.dk d. 3. november 2006. Vi genudgiver den i forbindelse med opgøret mellem FCK og Manchester United onsdag d. 8. november 2023. 

Sir Alex Ferguson raser fortsat efter Danmarks rigeste klub – og en af Europas rigeste – bød Manchester United velkommen i Parken på en pløjemark.

Efter kampen forsvarede Ferguson sit holds nederlag, selvom han ikke ville give den hele skylden for Uniteds skuffende nederlag til det danske hold.

Her to dage efter er han dog fortsat muggen om det.

– Det var en latterlig bane, og de skulle ikke have haft den tilladt.

– De havde en koncert lørdag, en ligakamp søndag, derefter to træninger og endelig en Champions League-kamp. Det var skandaløst, udtalte Fergie i dag til Manchester Evening News.

United har dog, ifølge UEFAs danske pressechef Fritz Alstrøm, ikke klaget.

– Vi har ingen kritiske bemærkninger haft til banens tilstand, og vi hørte intet fra United inden kampen. Den kunne helt sikkert have set bedre ud, men den blev godkendt uden problemer, siger han.

– FCK har gjort, hvad man kunne for at gøre banen klar til fodbold, udtaler han til Ritzau og påpeger, at United ikke har klaget, hvilket Fergie også bekræfter.

– Det hjælper ikke at sige noget til UEFA. Jeg tror ikke, de kan gøre noget ved det alligevel. Men noget bør der gøres, siger Ferguson.

Forrige artikel

Det her sker i København, når Manchester United kommer på besøg

Næste artikel

Podcast: Særudgave om Uniteds tidligere besøg i København

ANNONCE