Hvem er de nye ansigter?

Joe Riley? Regan Poole? Donald Love? James Weir? Vi tager et kig på de unge djævle, der kan få spilletid mod FC Midtjylland.

Louis van Gaal har bevist, at han ikke er bange for at give chancen til unge folk fra akademiet. Det kommer formentlig også til at gøre sig gældende mod FC Midtjylland i morgendagens Europa League-opgør, hvor flere unge gutter har kæmpet sig til en flybillet.

20-årige James Weir huserer på den offensive midtbaneposition hovedsageligt. Under Paul McGuinness spillede han også længere tilbage på banen som back eller central midtbanespiller. Han har haft svært ved at spille sig på Warren Joyces mandskab, og da han endelig brød igennem sidste sæson, blev han skadet. Denne sæson har han dog spillet regelmæssigt hidtil. Han har både landskampe for U16 og U18-landsholdet i England.

Regan Poole kan meget vel få førsteholdsdebut mod FC Midtjylland. Han kan spille på den venstreback, som Cameron Borthwick-Jackson har spillet hidtil, men da han har fået en pause, er pladsen i spil. Den 17-årige waliser kom til Manchester United fra Newport County i august, men har først netop fået sin spilletilladelse. Hans favoritposition er centerforsvar, hvor han nåede at få 15 førsteholdskampe i Newport County.

Regan Poole får kamp til stregen om pladsen på backen af Joe Riley. Borthwick-Jackson tog pladsen på førsteholdet, og Joe Riley har mere eller mindre sat sig på pladsen på U21-mandskabet. 19-årige Joe Riley er normalt kantspiller, hvor han brillerede på ungdomsholdene blandt andet med ti oplæg forrige sæson. Han har gjort det fremragende som vikarierende venstreback for reserverne, hvorfor han kan få lov at gøre det samme mod FC Midtjylland.

Donald Love blev allerede kastet for løverne ude mod Sunderland på højrebacken, da Matteo Darmian måtte udgå med en skade. Darmian når ikke at blive klar til Europa League-opgøret, hvorfor den 21-årige skotte kan have spillet sig i startopstillingen på MCH Arena. Donald Love spiller regelmæssigt for Warren Joyces mandskab, og har også vundet sig noget hård på brystet som lejesvend i Wigan Athletic. 

Overvejer du at rejse til Old Trafford? Vi guider dig på vej her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Disse spiller lander i eftermiddag i Herning

Næste artikel

Optakt: FC Midtjylland - Manchester United

ANNONCE