Imponerer Southgate: Mainoo på vej mod forfremmelse på landsholdet

Manchester Uniteds unge stjerne, Kobbie Mainoo, ser ud til at være godt på vej mod en forfremmelse på det engelske landshold.

Den 18-årige midtbaneprofil har konsekvent leveret varerne for Manchester United, og hans nylige præstationer har skabt interesse for hans fremtid på internationalt plan. Landsholdstræner Gareth Southgate er da også blevet spottet flere gange under Uniteds kampe.

Det lader til, at Southgate ikke blot har bemærket Kobbie Mainoos talent, men også ønsker at belønne det med en forfremmelse. Sådan lyder det i hvert fald ifølge engelske medier som The Mirror og Daily Star.

Southgate var senest til stede under søndagens forestilling på Villa Park. Her spillede Mainoo en vigtig rolle i sejren på 2-1 over Unai Emerys trup.

Nu ser det ud til, at Southgate vil anbefale, at Mainoo bliver udtaget til det næste engelske U21-landshold. Hvis den unge stjerne fortsætter med at imponere, kan Southgate endda udnævne ham til næste måneds seniorlandsholdstrup til venskabskampe mod Brasilien og Belgien.

Mainoo har foreløbigt spillet seks kampe for Englands U19-landshold. Han er stadig berettiget til at repræsentere Ghana. Flere medier beretter dog, at han har svoret sin internationale troskab til England.

 

 

Skriv et svar
Forrige artikel

Pellistri indtog hovedrolle imod Barcelona

Næste artikel

Solskjær forsvarer Ten Hag: Rashford er ansvarlig for sit eget spil

ANNONCE