IMUSA: Boykot kvalkampen

Flere har valgt, at de trods amerikanerens overtagelse ikke kan undvære deres sæsonkort, og det er en beslutning, IMUSA forstår. For dem som har valgt at…

Flere har valgt, at de trods amerikanerens overtagelse ikke kan undvære deres sæsonkort, og det er en beslutning, IMUSA forstår. For dem som har valgt at forny deres sæsonkort, men samtidig er imod Glazers indtog, laver IMUSA nu en mulighed for boykot.

Således råder de alle at blive væk fra kampen på Old Trafford i august, så holdet kan komme til at spille for så tomme tribuner som muligt og Malcolm Glazer dermed kan miste penge. Tidligere har der været luftet idéer om at gøre det ved hver en cupkamp, men foreløbig er der kun tale om denne ene kamp, hvor IMUSA opfordrer alle til at boykotte.

“Nogle fans har allerede droppet deres sæsonkort, idet de ikke vil give Glazer en penny. Andre føler ikke, de kan undvære det og det er de i deres ret til at føle. Denne boykot er en chance for dem til at vise deres mishag mod Glazer.”

“Det er simpelt, man skal ikke købe en billet til denne kamp. Det er vores chance for at vise Glazer-familien, at supporterne har deres at skulle have sagt i det her, noget vi har i sinde at gøre. Han vil blive ved med at prøve at få os til at betale hans gæld, men tror han vi er svage og villige til at adlyde ordre, så må han tro om igen – det er vi ikke.”

“Vi har reageret med rædsel på hans planer om prisstigninger på billetterne, fordi flere og flere tro United-fans ikke længere vil have råd til at følge den klub, de støtter og elsker. Det vil vi ikke have sker,” udtaler IMUSAs talsmand Mark Longden om planerne.

Forrige artikel

Ballack kommer ikke

Næste artikel

Bekræftet: Spector til Charlton

ANNONCE