Ingen trøjesponsor næste sæson?

Da Vodafone annoncerede at de ville bruge den klausul i deres sponsor kontrakt som betød at de kunne stoppe samarbejdet med United til sommer, udtalte…

Da Vodafone annoncerede at de ville bruge den klausul i deres sponsor kontrakt som betød at de kunne stoppe samarbejdet med United til sommer, udtalte Glazer familien at United selv ville have ophævet kontrakten.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Det ville nemlig være let at finde en ny sponsor som ville være villig til at betale meget mere end de 9 millioner pund om året som Vodafone betalte.

Det skulle også være let nok at finde en sponsor som var villig til at betale mere end nogen anden sponsor i Premier League.

Chelsea har underskrevet en kontrakt med Samsung som indbringer dem 11 millioner pund om året og Arsenal har underskrevet en kontrakt med Emirates, som menes at være omkring 100 millioner pund værd.
Arsenals kontrakt betyder dog også at deres nye stadion bliver døbt Emirates Stadium.

Men det ser nu ud til at det er sværere end nogen først havde forestillet sig.

Selvom ledelsen i United har haft forhandlinger med flere forskellige firmaer er der endnu ikke fundet en ny sponsor.

Det kunne betyde at United i næste sæson ikke vil have en sponsor på deres trøjer.

Grunden til at dette kunne komme til at ske er, at det firma der skal sætte tryk på trøjerne, skal have tid til at trykke dem til den nye sæson.

En ekspert siger til The Independent:”Hvis du er West Brom skal du ikke producere lige så mange trøjer som Manchester United.

Men når du skal producere så mange trøjer som United skal bruge, så vil slutningen af marts være ved at være sidste chance for at få det endelige design i trykken.

Simpelthen fordi denne klub sælger så mange trøjer i forhold til alle andre klubber, og de skal nå ud til hele verden.”

Trøje sponsoratet er normalt det mest lukrative sponsorat for en klub, og man kunne forestille sig at Glazer familien river sig lidt i håret over ikke at have en ny kontrakt på plads. Men ifølge en kilde tæt på United er dette ikke tilfældet.

“United vil gå på banen i næste sæson uden en trøje sponsor hvis det ikke er muligt at finde den rigtige sponsor.”

Hvilket bakkes op af Glazer familien:Manchester United leder i øjenblikket aktivt efter en ny trøje sponsor, og en ny aftale vil blive annonceret når dette er på plads.

Men, der er ikke noget problem med tid.
Det vigtigste er at vi finder en sponsor som vil være den rigtige for klubben.”

Ifølge rygter har United forhandlet med både Mansion, Etihad Airways og LG.

Mange gik og regnede med at aftalen på 60 millioner pund med Mansion var på plads, men der er stadig ikke blevet underskrevet en kontrakt.

LG afviser også, igennem deres talskvinde, at de skulle være en mulighed:”Jeg kan med 100% sikkerhed sige at vi ikke vil være sponsorer for Manchester United i næste sæson.”

Det skal dog lige tilføjes at Juventus aftale med Tamoil først var på plads i Juni, og her nåede trøjerne ud til supporterne før første kamp i sæsonen.

Forrige artikel

Carlos: Chelsea er luret

Næste artikel

Gill afviser europæisk superliga

ANNONCE