Intet comeback i denne omgang

Manchester United kunne ikke vende kampen 180 grader hjemme mod Cluj primært grundet en stærk målmandspræstation.

Manchester United havde intet at spille for hjemme på Old Trafford i sidste CL-gruppekamp, og det kunne ses på startopstillingen, der kun indeholdte en genganger, Wayne Rooney, fra sidste kamp.

Hjemmeholdet havde altså flere spillere, som skulle bevise noget på banen, og det var Nick Powell lige ved at lukrere på efter et kvarters spil. Den unge stjerne i svøb havde i det hele taget en god første halv time, hvor han var hjemmeholdets farligste.

Udeholdet kom tæt på ved Modou Sougou efter 20 minutters spil, men hans forsøg strøg forbi David de Geas mål. Afrikaneren prøvede igen efter en halv time, men med samme resultat.

Det var overordnet set alles kamp i først halvleg, og man sad med følelsen af, at der nok skulle blive scoret – måske endda i begge ender igen, som traditionen efterhånden er tro i United.

Tom Cleverley fik første halvlegs største chance, men udeholdets keeper kom godt imellem.

Med fem minutter igen af første halvleg sværmede det rundt om Clujs mål, men på trods af en håndfuld kæmpe chancer formåede deres keeper på mirakuløs vis at holde stillingen på 0-0 til pausen.

Anden halvleg startede langsomt for begge mandskabers vedkommende, men ti minutter inde blev alle pludseligt vågnet af et vanvittigt mål.

Udeholdets Luis Alberto søgte lykken langt ude fra, og med et fremragende langskud smadrede han den ind til 0-1. Og så måtte “The Comeback Kings” på jagt igen.

Manchester United pressede naturligvis på i den resterende del af kampen, men de fandt ikke vejen til nettet, og så måtte de lide et ligegyldigt nederlag både for dem og Cluj. Galatasaray vandt nemlig ude mod Braga og avancerer dermed sammen med United.