Iraola: Vi ville få chancer i kontrafasen

Det var en dejlig lørdag for Bournemouths træner, Andoni Iraola, som tilbragte den på Old Trafford. Efter sin sejr på grønsværen forklarede han til Manchester Evening News, hvordan han udmanøvrerede Manchester Uniteds hollandske træner på taktikbrættet.

The Cherries besejrede Manchester United 3-0, og de fik dermed deres første sejr nogensinde på Theatre of Dreams.

Det betyder, at Bournemouth er ubesejret i deres seneste fem Premier League-kampe, og de er dermed det mest formstærke hold i Premier League, sammen med Liverpool og Aston Villa. En titel, som Manchester United kunne prale af for få uger siden.

Efter Bournemouths sejr på Old Trafford forklarede Iraola detaljeret om sine taktikker, som selvfølgelig tog højde for Manchester Uniteds styrker.

– Når man kommer til et stadion som dette, ved man, at de er meget stærke, især på kanterne. De har backs, der overlapper og underlapper, og kanter, som er meget farlige i én-mod-én situationer. Vi vidste, at vi skulle være meget skarpe i vores egen boks, siger Iraola.

Bournemouths manager fortalte også, hvordan de ville angribe Manchester United. Her kom Iraola ind på den plads, som Manchester United ville efterlade bag deres bagkæde.

– De sender mange spillere frem, så der vil blive skabt rum. I åbne kampe som denne ved man, at der vil være chancer til begge hold. Det talte vi om i halvlegen, og vi vidste, at vi havde brug for flere mål, hvis vi ville vinde. Vi vidste, at vi ville få chancer i kontrafasen, og dem tog vi.

Forrige artikel

Ten Hag om Champions League-mulighederne: Vi tænker positivt

Næste artikel

MEN: Manchester United er klar til at sælge flere spillere i januar

ANNONCE