Irwin: United kan vinde dette års FA Cup

Denis Irwin mener, at United kan vinde dette års FA Cup. Han advarer dog om at tage for let på opgaven mod Cambridge United.

En sejr i den kommende FA cup kamp mod Cambridge United, vil tage united et stort skridt tættere på FA cup trofæet. Det vil i såfald være 12 gang holdet vinder den eftertragtede titel, det vil igen gøre United til det mest vindende hold i turneringen.

Denis Irwin, som selv vandt titlen tre gange som spiller, advarer dog spillerne mod at tage let på opgaven. De burde også have lært af kampen mod Yeovil Town, mener han.

-Jeg kan ikke se, hvorfor de ikke kan vinde trofæet. Når det er sagt, så har vi set, hvor svære udekampene kan være i turneringen. Jeg håber dog, at holdet har lært af den kamp (mod Yeovil red.), så de klarer sig videre på fredag. Med en sejr er vi pludselig i femte runde og så begynder det at ligne noget, siger United-legenden til Manutd.com

-Det er den korteste vej til at vinde et trofæ i denne sæson. Man har altid brug for lidt held i FA cuppen, for der er altid tidspunkter, hvor spillet ikke rigtigt kører. Jeg håber, at de kan tage den, så vi igen kan komme foran Arsenal i flest vundne sejre.

Det bliver uden tvivl en spændende kamp mod Cambridge United. Holdet vil med sikkerhed spille kampen, som den vigtigste i klubbens historie, og det sætter pres på United. Der er kickoff fredag klokken 20.55 og kampen kan ses på 6eren.

Forrige artikel

Blind forsvarer van Gaal

Næste artikel

United omsætter for næstmest i verden

ANNONCE