Marcus Rashford mod Burnely

Italiensk agent: Tottenham i kontakt med Rashford-lejr

Ifølge den italienske agent Roberto De Fanti har Tottenham haft kontakt til Marcus Rashfords lejr om en potentiel transfer.

Efter en skidt sæson er der for første gang en smule tvivl om, hvorvidt Marcus Rashford er at finde i Manchester United-truppen næste sæson. Og nu har Tottenham angiveligt meldt sig på banen for potentielt at skrive under med englænderen.

Ifølge den italienske agent Roberto De Fanti, som blandt andet har Tottenhams Japhet Tanganga som klient, melder om kontakt mellem Tottenham og Marcus Rashfords lejr. Han fortæller dog også, at en transfer virker tilnærmelsesvis umulig.

– Jeg kan også bekræfte, at der for nylig har været diskussioner mellem spillerens lejr og Tottenham Hotspur. London-klubben føler dog, at det stort set virker umuligt at forhandle sig frem til en aftale for Rashford. Så en transfer virker ikke til at være mulig længere, fortæller agenten til CaughtOffside.

Han fortæller også, at der er stor efterspørgsel for Rashford. Især i Italien og Spanien er den unge Mancunian i høj kurs.

Manchester United er dog ikke meget for at skulle slippe den 24-årige og føler sig ifølge De Fanti sikre på, at deres værdiansættelse på 70-80 millioner pund vil vifte interessen af sig.

Forrige artikel

Sky: United interesseret i ivoriansk 6'er

Næste artikel

Van Persie forklarer Ten Hag-afvisning

ANNONCE