Januzaj: Det har været en svær sæson

Adnan Januzaj ser tilbage på en skuffende sæson, men er indstillet på at blive og kæmpe for sin chance i United.

Gassen gik for alvor af ballonen i Adnan Januzajs anden sæson som førsteholdsspiller i Manchester United. 

Men selvom det forgangne år lader meget tilbage at ønske, er den 20-årige belgier klar til at bide tænderne sammen og vende stærkt tilbage efter sommerferien. 

– Selvfølgelig vil jeg spille på førsteholdet og få flere kampe. Jeg har ikke fået mange kampe i denne sæson, siger Januzaj til The Times og fortsætter. 

– Det har været en ret svær sæson, men jeg har stadig mange år endnu. Jeg er stadig kun 20 år, og det glemmer folk. Jeg kæmper altid hårdt for at bevise, at jeg er god nok. 

Januzaj er blevet rygtet til Everton, der eftersigende er klar til at skrive en etårig lejekontrakt med offensivspilleren.

Tidligere på måneden opfordrede Belgiens landstræner, Marc Wilmots, Januzaj til at finde en ny klub, hvis han vil tilbage i varmen. 

Arbejder hårdt

Hovedpersonen selv slår dog fast, at han er klar til at kæmpe for sin chance på Old Trafford på trods af modgangen. 

– Nogle gange skal man være tålmodig, men når man får chancen, skal man gribe den. 

– Jeg arbejder hårdt til træning, men det er også vigtigt at være flittig i styrkerummet, hvilket jeg er i øjeblikket for at blive stærkere. Jeg er på vej. Man bliver ikke stærk på en måned. Det kræver tid at få den naturlige styrke, lyder det fra Januzaj. 

Adnan Januzaj var i aktion 18 gange i Premier League i den netop afsluttede sæson. Det blev dog hverken til mål eller oplæg. 

Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

Total
0
Shares
Forrige artikel

Ferdinand færdig i QPR

Næste artikel

Dortmund bekræfter Gündogan-exit

Relaterede artikler
Bruno Fernandes mod Villa
Gå til siden

Bruno: Vores præstation var bedre end resultatet

Selvom Bruno Fernandes strålede med to scoringer på Villa Park, lykkedes det alligevel kun United at sikre ét point i Premier League mod Aston Villa lørdag aften. Portugiseren mener, at holdets præstation var bedre end resultatet antyder.
Total
0
Share