Januzaj glæder sig over genforening med Moyes

Adnan Januzaj er glad for at være i Sunderland, hvor han kan få spilletid under David Moyes, som han kender fra skottens tid i Manchester United.

Adnan Januzaj skiftede i sidste uge til Sunderland på en lejeaftale for den kommende sæson. I Sunderland kommer han igen til arbejde under David Moyes, som gav Januzaj sin United-debut tilbage i 2013. Den 21-årige belgier glæder sig over genforeningen.

– Jeg kom her for at få kampe og spille for den her klub, fordi manageren har givet muligheden for at komme hertil og bevise mig selv igen. Jeg er meget glad for at være her, siger Januzaj til Sunderland TV.

– Jeg ser frem til at arbejde sammen med ham. Jeg nød altid at spille i hans hold med den frihed og selvtillid, som han giver mig. Når man har selvtillid, kan man få ting til at ske

Januzaj fik sin Sunderland-debut i lørdags, hvor han kom ind fra bænken ude mod Manchester City. Der var han med i det opbyggende spil til Sunderlands udlignende mål. Det blev dog til et 2-1-nederlag på Etihad Stadium.

 

Bestil den nye Manchester United-trøje her

ZLATAN, Mkhitaryan, Rooney, Martial… Oplev de store stjerner LIVE! Få hjælp til den ultimative rejse her

Bliv klar til den nye sæson – Få Uniteds kampe direkte ind i din kalender her

 

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Rooney tæt på ny rekord

Næste artikel

Rygte: Italienere jagter United-duo

ANNONCE