Januzaj håber på Sunderland-overlevelse

Adnan Januzaj vil kæmpe med næb og klør for at sikre Sunderland overlevelse, selvom hans lejeaftale udløber til sommer.

Sunderland indtager i øjeblikket en trist sidsteplads i Premier League. Men står det til Adnan Januzaj, skal det for alt i verden ikke udløse en billet ned til The Championship. 

Den 22-årige belgier er på leje i bundklubben fra Manchester United, men selvom hans ophold på Stadium of Light stopper til sommer, vil han gøre alt for at sikre sin nuværende klub overlevelse. 

– Der findes måske nogle spillere, som er ligeglade, når de er på lån. Sådan er jeg ikke. Jeg har aldrig været selvisk. Jeg vil altid have, at holdet vinder. Jeg bryder mig ikke om at tabe, siger Januzaj ifølge Sportsmole, der citerer The Sunderland Chronicle. 

– Folk tror måske, at jeg er ligeglad, fordi jeg er her på en lejeaftale. Men jeg har også gjort den forfærdelige del af arbejdet, at forsvare, og det er fordi, det betyder noget for mig. Folk tror altid, at han er her bare på en lejeaftale, han er ligeglad. 

– Sådan er det ikke. Når jeg taber kampe, og jeg bryder mig ikke om nederlag, har jeg ikke engang lyst til at tage ud og spise. Det er bare min indstilling. Når jeg tager herfra, ønsker jeg, at Sunderland er i Premier League, og at jeg kan sige, at jeg var i Sunderland, og vi blev oppe, fortsætter Januzaj. 

Adnan Januzaj står noteret for en scoring i denne sæson. Han skrev i 2013 under på en femårig kontrakt med Manchester United, men har haft mere end svært ved at overbevise først Louis van Gaal og senere José Mourinho om sine evner. 

 

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Fellaini glæder sig til Rostov-retur

Næste artikel

Mourinho: Mental styrke trumfer trætte ben

ANNONCE