Fellaini glæder sig til Rostov-retur

Marouane Fellaini mener, at det bliver en anderledes kamp i morgen end den, der endte 1-1 i sidste uge på russisk græs. Han er sikker på, at Manchester United har fordelen på det bedre underlag.

Det blev til et acceptabelt, men på ingen måde afgørende 1-1-resultat, da Manchester United sidste uge mødte FC Rostov på russisk grund i den første ottendedelsfinale af Europa League.

Marouane Fellaini føler sig dog sikker på, at kampforløbet vil blive et helt andet, når han og United-spillerne i morgen byder Rostov op til dans i returkampen på Old Trafford. Det siger han på dagens pressemøde.

– Det var svært, men vi spillede der, og det var et godt resultat for os – men nu vil det blive helt anderledes. Vi spiller på Old Trafford, på en god bane, og fansene vil være med os, så vi føler os selvsikre.

– Alle spillerne, staben og fansene ønsker at være i Champions League næste sæson, så vi vil prøve at gøre alt for at komme dertil. Vi har to mulige ruter mod Champions League, men vi har spillet mod gode hold i Europa, og i Premier League er alle kampe hårde. Vi må bare tage det kamp for kamp.

– Vi har haft en hel masse kampe og spillet i alle turneringerne indtil nu. Vi har rejst en hel del, men alle spillerne er klar til at spille. Vi har dygtige læger, en dygtig stab, en god restitutionsafdeling, så jeg mener, at alle er klar. 

– Det her er fodbold. Vi spiller hver tredje dag, men både jeg selv og alle de andre spillere vil være klar, slutter den store belgier af.

Returkampen mod Rostov sparkes i gang kl. 21.05 dansk tid i morgen. Den bliver vist på 6’eren.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Mou i forsvar for Pogba: Ligeglad hvad andre mener

Næste artikel

Januzaj håber på Sunderland-overlevelse

ANNONCE