Januzaj vil kæmpe for chancen

Adnan Januzaj har gjort det fremragende på årets pre-season tur, og det unge stortalent vil kæmpe for chancen i den kommende sæson.

18-årige Adnan Januzaj har indtil videre været en af de helt store oplevelser på årets pre-season tur. Det belgiske stortalent, der sidste sæson blev kåret til årets reserveholdsspiller, har leveret flere fine optrædner, og gjort opmærksom på sit potentiale.

Han har endnu ikke spillet en officiel kamp for United, men var på bænken i sidste sæsons afslutning mod W.B.A., og Januzaj håber at slå igennem i den kommende sæson og få spilletid, fremfor at gå på udlån.

– Målet er, at få nogle førsteholdskampe. Jeg har mere lyst til at blive, end at tage afsted på udlån. Det var jo derfor jeg kom hertil, alle ønsker jo at spille for Manchester United, fortæller Januzaj til Sky Sports.

Fantastisk støtte fra Giggs

Det at være afsted med de store stjerner, spille for mange tusinde mennesker og skulle præstere hver gang kan være et stort pres. Januzaj indrømmer da også, at det ikke altid er lige nemt, men at alderspræsident Ryan Giggs altid er en god støtte, og altid kommer med gode råd.

– Det var svært i starten, men jeg bliver bedre og bedre til engelsk. Nu har jeg selvtillid. Jeg har det fremragende med de andre, og i særdeleshed med Ryan Giggs. Er der noget jeg har behov for, så går jeg bare til ham. Han har hjulpet mig meget, siger Adnan Januzaj.

Januzaj kom til United sommeren 2011, hvor han blev hentet til England fra belgiske Anderlecht.

Forrige artikel

United var tæt på Thiago

Næste artikel

Dortmund: Kagawa er velkommen

ANNONCE