– Jeg lærer noget hele tiden

Scott McTominay er glad for at have muligheden for at lære fra folk som Pogba, Carrick og Matic.

Scott McTominay er netop fyldt 21 år, og har i denne sæson fået seks kampe i United-trøjen. Senest blev det til 90 minutter i midtugens opgør mod Bournemouth, hvor der efterfølgende var masser af rosende ord om den unge midtbanespillers præstation.

Og McTominay selv er da også glad for at få spilletid, men suger samtidig en masse erfaring til sig, når han ser nogle af de mere erfarne folk på hans position i aktion.

– Selv når jeg ikke spiller, suger jeg erfaring til mig, ved at observere Pogba, Matic, Herrera og Carrick spille på samme position som mig. Så studerer jeg de ting de gør, og måden de bevæger sig på. Når du så går på banen, skal du bruge denne viden og ellers bare spille det bedste man kan. Jeg føler det gik godt den anden dag mod Bournemouth, og ønsker bare at bygge på og udvikle mig endnu mere i anden halvdel af sæsonen.

– Vi har en masse dygtige defensive og offensive folk til pladserne på midten. Det giver manageren nogle muligheder og vi har en god balance på holdet, siger McTominay i følge manutd.com.

McTominay kom pludselig med omkring førsteholdet i slutningen af sidste sæson, og har i denne sæson bidt sig fast i truppen. Men han indrømmer, at det har været svært at finde sig til rette i blandt de mange stjerner i truppen.

– Det har været hårdt at komme ind i en ny gruppe, men samtidig vil jeg sige at det har været den bedste oplevelse, og jeg har taget masser af uvurderlig erfaring med mig. Det er fedt at komme til træning med de her gutter og kunne tage lidt nyt med hjem og arbejde videre med hver gang.

– Jeg har startet inde tre gange nu, og er blevet skiftet ind et par andre gange, så det gælder bare om at tage godt hånd om de chancer der kommer. Og så ellers blive ved med at arbejde hårdt og presse sig på, lyder det fra Scott McTominay.

Læs mere om:

Podcast: Lyt til OldTrafford.dk’s podcast om Manchester United. Læs mere her
Rejser og billetter: Vi har samlet en masse tips og gode råd, hvis du vil opleve Manchester United på Old Trafford

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Fellaini ude resten af året

Næste artikel

Startopstillingen mod WBA

Relaterede artikler
Total
0
Share