Joel Pereira underskriver ny kontrakt

Manchester Uniteds portugisiske målmand, Joel Pereira, underskriver en ny kontrakt med klubben.

Manchester United bekræfter på klubbens hjemmeside, at Joel Pereira har underskrevet en ny kontrakt, der holder ham på Old Trafford til 2021 med option på et år ekstra.

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Joel Pereira kom til klubben i 2012 efter et succesfuldt ophold på akademiet. Den portugisiske målmand fik sin debut for førsteholdet i januar 2017, da han kom ind fra bænken i FA Cup-kampen mod Wigan på Old Trafford. Hans første hele kamp blev Uniteds sidste Premier League-kamp mod Crystal Palace i maj.

– Jeg har været hos United i flere år nu og siden min første dag her har jeg nødt hvert minut. Over den sidste sæson har jeg udviklet mig meget som målmand, og dette vil komme mig til gode, når jeg fortsætter min udvikling som en Manchester United spiller, udtaler Pereira til klubbens officielle hjemmeside.

– Der har været mange mindeværdige øjeblikke for mig i den her klub. Det at få debut på førsteholdet på Old Trafford var dog det mest utrolige for mig og min familie. Jeg vil gerne takke manageren og trænerholdet for hjælpen og vejledningen de har givet mig og jeg ser frem til at spille en rolle på holdet i mange år endnu.

– Joel (Pereira, red.) udviklede sig meget i løbet af sidste sæson ved hårdt arbejde og engagement hver dag til træning, udtaler José Mourinho.

– Jeg ved, at jeg har sagt det før, men jeg tror virkelig, at hvis han fortsætter sin udvikling og fortsætter med at arbejde hårdt, så kan han blive den bedste portugisiske målmand i hans generation. Godt gået, Joel.

Har du set den nye Manchester United trøje? Se den her 

Oplev Manchester United på Old Trafford

📝 VIND MANCHESTER UNITEDS HJEMMETRØJE: Kom med din mening på OldTrafford.dk

➡ ️ Opret din profil her og kommenter artiklen nedenunder.
Læs mere om konkurrencen her

Forrige artikel

Sky: Rooney rejst til Everton

Næste artikel

Lukaku for retten efter larm i LA

ANNONCE