Jones: Vi har brug for resultater nu

Phil Jones var skuffet efter endnu en uafgjort, og håber der snart kommer sejre på kontoen.

United måtte atter nøjes med et enkelt point. Det er ved at blive en trend i Premier League, og de mange tabte point kan mærkes i tabellen, hvor der er lang vej op til toppen af ligaen.

I dag lignede det ellers længe en sejr, og tre tiltrængte point til Mourinho og co. Men kort før tid fik Everton udlignet på straffespark, og Phil Jones var da også bitter og skuffet efter slutfløjtet.

– Jeg synes vi styrede kampen fra starten. De spillede primært med lange bolde, og skabte kun et par halve chancer ved Mirallas. Vi skabte ikke så meget som i de seneste kampe. Men vi fik kun et point, og har brug for sejre nu, lød det fra forsvarsspilleren.

Flere eksperter har allerede været ude og pege på, at holdet mangler koncentration og at de mange føringer er blevet smidt, fordi der er psykologiske mangler hos spillerne. Jones følte dog i dag, at United havde kontrol over tingene, og burde have taget sejren med hjem.

– Vi mangler måske koncentration, for vi havde fint styr på det i de første 60 minutter. Men vi har nu tabt mange point efter ellers at have domineret kampene. Vi er ude mod Everton i dag, et hold der spiller direkte, og vi var ellers relativt stærke og havde styr på tingene følte jeg, sagde Jones til Sky Sports.

Efter stort set ikke at have været i nærheden af en fodboldbane i et halvt år, er Phil Jones nu for alvor tilbage på grønsværen. Den 24-årige forsvarsspiller har været med i de seneste fire kampe i ligaen, og er glad for den tillid Mourinho har givet ham. Men han savner nu først og fremmest at vinde nogle fodboldkampe.

– Ja det er skønt at få tillid fra manageren, men nu handler det ikke om individuelle præstationer, nu handler det om, at holdet kommer tilbage på sejrskurs og vinder nogle kampe, lød det fra Jones på Goodison Park.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Neville: Elendigt af Fellaini

Næste artikel

Mourinho: Ingen kommentarer

Relaterede artikler
Total
0
Share