Jones vil have ny stime

Før nederlaget til Southampton havde Manchester United ikke tabt i 12 kampe i træk. Phil Jones sigter nu efter en ny stime af gode resultater.

Søndagens nederlag til Southampton var første gang Manchester United var gået fra banen med et nederlag, siden derby-nederlaget til Manchester City den 2. november. Phil Jones var skuffet over nederlaget, men sigter nu efter at starte en ny stime.

– Det er altid et skridt tilbage, når man taber, men det er ikke mere end det. Vi bliver nødt til at kigge mod den næste kamp og sørge for, at vi får tre point, siger Jones til Manutd.com og fortsætter:

– Vi har haft en god stime, og nu skal vi sørge for, at vi får en ny. Det er tilbage til tegnebrættet, evaluere kampen, og så skal vi videre. Så simpelt er det. Vi ser frem til den næste kamp og forbereder os til den. Forhåbentlig kan vi vinde.

På lørdag skal Manchester United op imod QPR på udebane. Da de to hold mødtes på Old Trafford blev det til en hjemmesejr på 4-0, hvilket er Manchester Uniteds største sejr i denne sæson.

Forrige artikel

Juventus: Alle kontakter os om Pogba

Næste artikel

Rojo sigter efter store trofæer

ANNONCE