– Mourinho har brug for fire transfervinduer

Paul Scholes ser skeptisk på Uniteds muligheder for at blande sig i kampen om Premier League de næste par år.

United har ikke fået den start på sæsonen man håbede på. Status her i starten af november er, at United halter efter i kampen for avancement i Europa League, og er hele otte point efter topholdene i Premier League.

Dermed har der ikke været den store forbedring på den konto i forhold til de seneste tre år med David Moyes og Louis van Gaal. Og Paul Scholes ser da heller ikke, at United indenfor de kommende måneder kan udfordre topholdene i kampen om titlen i Premier League.

– Vi har haft tre smertefulde år, og jeg tror vi må vente 18-24 måneder endnu. Manageren har brug for tre til fire transfervinduer mere, før han har det hold han gerne vil have. Om to år vil holdet slet ikke være til at kende.

– Jeg har været deprimeret de seneste par år, men det betyder ikke det store mere. Der er tre-fire hold, der er ebdre end os i ligaen. Vi ved, at dette hold ikke er i stand til at vinde ligaen. Alt United præsterer de kommende 18 måneder vil være en bonus, lyder det fra Scholes i følge BT Sport.

Scholes var efter gårsdagens kamp specielt ude med riven efter Uniteds defensiv, samt offensiven der pt har store problemer med at omsætte de mange chancer til scoringer.

Køb Manchester Uniteds nye trøjer her

Rejseguide: Få hjælp til at rejse til Old Trafford her

Forrige artikel

Pogba tilslutter sig skadeslisten

Næste artikel

Jose: Mkhitaryan må vise mere

ANNONCE