Journalist: Depay-handel lukket lynhurtigt

Den hollandske journalist Marcel van der Kraan er overrasket over at se Memphis Depay havne i Manchester United, som reagerede sent men hurtigt.

Manchester United forstærkes til sommer af PSV Eindhovens eftertragtede wonderboy Memphis Depay, som der længe har været bud efter rundt omkring i Europas storklubber.

Selvom Louis van Gaal var manden, som gav 21-årige Depay debut på det hollandske landshold og hev ham med i VM-truppen, stod det ikke skrevet i stjernerne, at Manchester United skulle trække sig sejrrigt ud af kampen om hans underskrift. Det fortæller den hollandske jpurnalist Marcel van der Kraan.

– For 48 timer siden tydede intet på, at han ville ende i Manchester United. Både PSG og Liverpool var længere fremme i skoene. Som vi forstår det var Liverpool et virkelig seriøst bud, netop fordi United ikke havde blandet sig. Han foretrak et skifte til Premier League og var smigret af Liverpools store interesse. Han snakkede med både Boudewijn Zenden og Dirk Kuyt, som forsikrede ham om, at det ville være en god klub at udvikle sig i, siger van der Kraan ifølge Talksport.

– Det som har ændret situationen i de sidste 48 timer, er, at United fik nys om hvor langt PSG var klar til at strække sig for Depay. De var parat til at gå meget, meget langt økonomisk. De summer de tilbyder spillerne er, som jeg forstår, helt astronomiske. Men United har en større tiltrækningskraft end PSG, selv efter et dyk på halvandet år. PSG har kun penge at tilbyde.

– Depay havde ikke hørt meget fra United, som bare havde bedt om at blive holdt informeret. Da andre klubber så var klar til at slå til, blev der reageret prompte på Old Trafford. United ville have handlen i hus, og det fik de. Det viser bare, hvor stor viljen er til at hente de helt rigtige spillere til næste sæson.

Depay koster angiveligt United 20 mio. pund.

Forrige artikel

Stolt Depay: Ser frem til at vinde trofæer

Næste artikel

Nyhed på OldTrafford.dk: Analyseværktøj

ANNONCE