Frenkie De Jong

Journalist: United giver ikke op på De Jong

GOALs journalist James Robson skriver, at Manchester United ikke har opgivet at hente Frenkie de Jong til klubben, selvom handlen i skrivende stund ser svær ud.

GOAL-journalist James Robson skriver tirsdag, at Manchester Uniteds jagt på Frenkie de Jong ikke er indstillet, til trods for hollænderens ønske om at blive i Catalonien.

Barca-playmakeren er øverst på Erik ten Hags ønskeliste, og Uniteds nye manager, som ifølge Robson vil hente fem spillere ind i sommervinduet, er opsat på at overbevise sin gamle midtbanegeneral om et skifte til Old Trafford.

Historisk set har det generelt været noget bøvl at skulle hente en spiller til, når han egentlig mest ønsker at blive, hvor han er, men med FC Barcelonas vaklende økonomiske situation in mente, kan de blive nødt til at sælge. Ifølge Robson skulle De Jong være tilgængelig for 60 millioner euro.

Det fastslås dog, at der skal ske yderligere i Ten Hags overbevisninger overfor De Jong, hvis en handel skal i hus. Derfor skulle Erik ten Hag også have lavet en liste af alternative emner, man kan gå efter, hvis De Jong ikke kan overbevises.

Og det er tre emner, Premier League-kendere vil genkende, men alle med store forbehold i forhold til, at et skifte skal kunne lade sig gøre.

Her er der tale om Kalvin Phillips, som angiveligt ikke ønsker at skifte til Leeds’ rivaler. Derudover Declan Rice, som dog skulle koste urimeligt mange penge, og allersidst N’Golo Kanté, men historierne om ham til United skulle mest af alt være et udtryk for en forhandlingsstrategi i forbindelse med en ny kontrakt i Chelsea.

Andre realistiske transfermål lyder på Ajax’ Jurriën Timber, Benficas Darwin Núñez og Villarreals Pau Torres.

Har du besøgt Unisports sommerudsalg?

Handler du hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Total
3
Shares
Forrige artikel

Matic nærmer sig Mourinho-reunion i Rom

Næste artikel

Sky: United interesseret i ivoriansk 6'er

Relaterede artikler
ANNONCE
Total
3
Share