Journalist: United vil betale klausul for Pau Torres

Manchester United vil ifølge Javi Mata Gil, som dækker Villarreal for Rádio Vila-Real, betale frikøbsklausulen for spaniernes midterforsvarer Pau Torres.

Når Manchester United og Villarreal onsdag tørner sammen i Europa League-finalen, kan det vise sig at blive en ekstra spændende oplevelse for spaniernes midterforsvarer Pau Torres. Her skulle den klub, han spiller imod, nemlig være i tæt kontakt med Villarreal om et skifte. Det fortæller Javi Mata Gil, som har lokalradiostationen Rádio Vila-Real.

Skal du have trøjen med Christian Eriksen #14, Antony #21, Jadon Sancho #25 eller måske en helt anden? Køb trøjen hos Unisport her og støt samtidig OldTrafford.dk.

Han fortæller i et interview med det spanske Manchester United-fanmedie, Rincón del United, at Manchester United har haft “tæt kontakt” med Villarreal-lejren, og skulle i den forbindelse have informeret dem om, at de har tænkt sig at betale Torres’ frikøbsklausul til sommer.

Han fortæller hermed, at det blot er Real Madrid og Manchester United, der for alvor jagter Torres’ signatur, men at det er mest sandsynligt, at han kan ende i Manchester United, da Real Madrid angiveligt ikke vil betale prisen for ham.

Er man i tvivl om, hvor god Pau Torres er, kan man – selvfølgelig – se ham spille på onsdag i Europa League-finalen, men formentlig også til EM om en lille måneds tid, hvor han formentlig kommer til at starte inde for det spanske landshold.

Pau Torres’ frikøbsklausul skulle – alt efter hvilket medie, man stoler på – ligge et sted mellem 50 og 65 millioner euro.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 

Tjek Manchester Uniteds nye trøjer ud her.

Køb trøjen hos Unisport.dk gennem dette link, så støtter du OldTrafford.dk.

Vær med til at test vores nye forum og kommentarsystem af: Opret en gratis profil her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Skadesopdatering: Europa League-finale kan blive uden Maguire

Næste artikel

OldTrafford.dk Podcast: Fulham-fadæse, fans og status på "Projekt Solskjær"

Relaterede artikler
Gå til siden

Bruno Fernandes: Vi skal koncentrere os om os selv

Bruno Fernandes gjorde det, på dagens pressemøde, fuldstændig klart, hvad han mener, at han og klubben skal gøre for at komme tilbage til den absolutte top. De skal stoppe med at fokusere på andre.
Gå til siden

Trupnyt: United rejser uden Varane og Maguire

Manchester United-truppen rejser i dag til Cypern forud for kampen i morgen mod Omonia. Kamptruppen består 22 spillere, hvor navne som Varane, Maguire, Wan-Bissaka og Donny van de Beek ikke er iblandt.
ANNONCE
Total
0
Share