Journalist: United vil betale klausul for Pau Torres

Manchester United vil ifølge Javi Mata Gil, som dækker Villarreal for Rádio Vila-Real, betale frikøbsklausulen for spaniernes midterforsvarer Pau Torres.

Når Manchester United og Villarreal onsdag tørner sammen i Europa League-finalen, kan det vise sig at blive en ekstra spændende oplevelse for spaniernes midterforsvarer Pau Torres. Her skulle den klub, han spiller imod, nemlig være i tæt kontakt med Villarreal om et skifte. Det fortæller Javi Mata Gil, som har lokalradiostationen Rádio Vila-Real.

Han fortæller i et interview med det spanske Manchester United-fanmedie, Rincón del United, at Manchester United har haft “tæt kontakt” med Villarreal-lejren, og skulle i den forbindelse have informeret dem om, at de har tænkt sig at betale Torres’ frikøbsklausul til sommer.

Han fortæller hermed, at det blot er Real Madrid og Manchester United, der for alvor jagter Torres’ signatur, men at det er mest sandsynligt, at han kan ende i Manchester United, da Real Madrid angiveligt ikke vil betale prisen for ham.

Er man i tvivl om, hvor god Pau Torres er, kan man – selvfølgelig – se ham spille på onsdag i Europa League-finalen, men formentlig også til EM om en lille måneds tid, hvor han formentlig kommer til at starte inde for det spanske landshold.

Pau Torres’ frikøbsklausul skulle – alt efter hvilket medie, man stoler på – ligge et sted mellem 50 og 65 millioner euro.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Skadesopdatering: Europa League-finale kan blive uden Maguire

Næste artikel

OldTrafford.dk Podcast: Fulham-fadæse, fans og status på "Projekt Solskjær"

ANNONCE