Skadesopdatering: Europa League-finale kan blive uden Maguire

Solskjær har ved dagens pressemøde givet en opdatering på skader i United-truppen forud for weekendens opgør mod Wolves. Her fortæller nordmanden blandt andet, at han ikke tror på, at Maguire bliver klar til årets Europa League-finale mod Villarreal.

Manchester United har den seneste tid måtte være foruden flere førsteholdsspillere. Blandt andet Harry Maguire har måtte se med fra tribunen. Ved dagens pressemøde måtte Solskjær erkende, at det ikke ser godt ud for Maguire forud for weekendens kamp mod Wolves og Europa League-finalen mod Villarreal. Her er et overblik over United-spillernes skader:

Mærk suset på Old Trafford: Se de bedste rejsetilbud her

Harry Maguire

Det tyder desværre på, at Manchester United må undvære deres anfører de sidste par kampe. Solskjær har netop været ude og sige, at Maguire stadig ikke kan løbe på sin skadede ankel. Det virker derfor urealistisk, at den ellers altid spillende midterforsvarer skulle blive klar til kampen mod Villarreal. Der skulle dog være et lille håb, da Maguire stadig arbejder på at blive spilleklar.

Anthony Martial

Den 25-årige angriber er tilbage i træning. Martial, som har været ude med knæskade siden marts, skulle være på hårdt arbejde for at blive klar til Europa League-finalen. Solskjær siger dog, at franskmanden ikke bliver klar til weekendens opgør, men har forhåbninger om, at Martial skulle få en rolle mod Villarreal.

Daniel James

Daniel James måtte sidde over mod Fulham, men waliseren er, ligesom Martial, tilbage i fuld træning. Solskjær forsikrer også, at James får en rolle i weekendens kamp mod Wolves.

Yderligere skulle både McTominay og Fred være blevet småskadet mod Fulham, og det er derfor usikkert, om Solskjær tør bruge dem mod Wolves, da han vil sikre, at de bliver klar til Villarreal-kampen. Phil Jones er stadig langtidsskadet.

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Tag på bar til Europa League-finalen i næste uge

Næste artikel

Journalist: United vil betale klausul for Pau Torres

ANNONCE