OldTrafford.dk Podcast: Fulham-fadæse, fans og status på “Projekt Solskjær”

Et ny udsendelse af Oldtrafford.dk Podcast ligger klar i din foretrukne podcast-app. Panelet gennemgår pointdelingen mod Fulham, tager en status på Projekt Solskjær for til sidst at tale om sæsonens sidste kamp mod Wolves.

Sæsonen lakker mod enden og søndag spiller Manchester United sin sidste Premier League-kamp i 20/21 sæsonen mod Wolves. Formkurven har været nedadgående, men i tirsdags var der endelig liv tilbage på lægterne.

Dagens podcast-panel gennemgår opgøret mod Scott Parkers nedrykkede tropper. Hvorfor det kun blev til 1-1 og hvor United egentlig står forud for Europa League-finalen.

Der er også dedikeret en blok til Projekt-Solskjær, der i denne sæson har taget endnu en rutsjebanetur fra OleOut til OleIn blandt United-fans rundt i verdenen. Hvad har den norske manager gjort godt, hvad har han gjort skidt og hvad bliver så næste skridt. Er Kane svaret, er økonomiske midler problemet. Det forsøger vi at give et bud på.

Sidst i programmet får du optakten til søndagskampen mod Wolves, der er altså er optaget FØR cheftræner Nuno Espírito Santo blev fyret.

Alt det og som altid meget mere!

Gæster: Anders Larsen & Kristian Koed Hansen

Vært: Mark Tolstrup Christensen

Køb den nye Manchester United trøje her via Unisport.dk så støtter du OldTrafford.dk.

 
Forrige artikel

Journalist: United vil betale klausul for Pau Torres

Næste artikel

Shoretire og Hannibal høster priser på ungdomsholdene

ANNONCE