Juan Matas blog: Fokus på genrejsningen

Bloggen er tilbage. I denne uge er der fokus på genrejsningen efter det skuffende nederlag i weekenden, De Gea og jordskælvsofre.

Juan Mata skriver hver uge sine tanker om ugen der gik. Dette gør han velformuleret på sin egen blog på Manutd.com. I denne uge er fokusset på kampen om Champions League pladserne, mens han også finder plads til at rose Davi de Gea for pladsen på årets hold. 

– Hej allesammen. Jeg ved i er meget skuffede efter kampen mod Everton. Vi har det på samme måde, og jeg er stadig nede, mens jeg skriver dette. Nu handler det om at stå sammen og kigge fremad. Et stort nederlag er altid skuffende for en klub som vores, men nu skal den ud af hovedet, og vi skal se frem.

– Det var klart for de fleste, at kampen blev svær efter det tidlige mål fra McCarthy. Vi forsøgte at rejse os, men kunne ikke få vendt kampen om. De stod solidt i defensiven og greb alle chancer, de fik i den anden ende. 

– Vi er nu i en afgørende periode af sæsonen, og vi skal forsøge at vinde de resterende kampe nu. Målet er fire sejre. Vi vil gengælde den støtte, vi fik på Goodison Park, for igen var alle fansene fantastiske. Første kamp er mod West Bromwich på Old Trafford. Vi ønsker alle at være i Champions League næste år, derfor skal vi tilbage på den rette sti med nogle gode resultater. Vi har ikke råd til endnu en kamp som denne. 

Ros til David de Gea

Der er dog også plads til andet en den irriterende kamp mod Everton. Mata benytter lejligheden til at lykkeønske sin gode ven, David de Gea, som i denne weekend blev udnævnt til årets hold i Premier League.

– Jeg vil gerne lykkeønske David. Det var en stor anerkendelse af de evner, han besidder. Jeg vil også gerne lykkeønske min ven, Eden Hazard, for at vinde prisen som årets spiller. 

Blikket mod Spanien

– Vi er begyndt at kende en del mestre i de forskellige lande, men endnu ikke i Spanien. Her vil tingene være tætte indtil sidste fløjt. Barca lagde pres på med en sikker sejr over Espanyol, mens Real Madrid svarede igen med en 4-2 sejr over Celta Vigo. 

– Jeg er meget glad på Chicharitos vegne, han scorede to mål i kampen. Han er en god ven, og han fortjener virkelig de gode ting, som sker for ham netop nu. 

Forfærdelige jordskælv prægede billedet

Det er ikke kun på det fodboldmæssige-plan, Juan Mata er opmærksom. Han har således også en kommentar at knytte til det forfærdeligelige jordskælv, der netop nu har lagt Nepal og dele af Indien i ruiner. 

– Desværre var der nogle forfærdelige jordskælv i weekenden. Konsekvenserne af disse katastrofer kan vi for alvor se i disse dage, hvor dødstallet stiger og stiger. Jeg ønsker at sende mine hilsner og support til alle, der er berørte af katastrofen, både dem der har mistet livet, men også dem der har mistet familiemedlemmer. 

Kram fra Juan

– Jeg håber, næste uge bliver bedre, og at vi kan komme tættere på vores mål. Tak til jer allesammen for jeres uforbeholdne støtte. 

 

Forrige artikel

Rooney skadet i kampen mod Everton

Næste artikel

Avis: Arsenal lurer på Evans

ANNONCE