Julekalender: De 24 bedste United-spillere siden 2003

OldTrafford.dk har lavet en top-24 over Manchester United-spillere i hjemmesidens levetid. Deltag i konkurrencen om fede præmier ved at sammensætte din egen liste, inden vi rammer den 1. december.

Hvem har været de 24 bedste Manchester United-spillere i OldTrafford.dk’s levetid? Redaktionen har pålagt sig selv den umulige opgave at lave en liste, og der er præmier på højkant, hvis du kan ”tipse” vores rækkefølge.

For første gang i flere år har vi en julekalender på sitet, hvor vi hver decemberdag frem til juleaften afslører en ny United-spiller. Det vil sige, at vi den 1. december hylder den 24. bedste spiller siden 2003, den 2. december når vi den 23. bedste, og juleaftensdag rammer vi naturligvis den bedste. 

Samtidig opfordrer vi dig til at sætte din personlige top-24. Send den til emil@oldtrafford.dk eller som kommentar til nyheden på Facebook. Hvis du sender den inden den 1. december, er du med i vores konkurrence. Husk at inkludere navn, adresse og email. 

Kriterier, regler og point

Da vi kun har medregnet OldTrafford.dk’s levetid, har vi gransket perioden fra juni 2003 og frem til i dag. Det betyder for eksempel, at David Beckham ikke er en mulighed, da han skiftede samme sommer, og en spiller som Roy Keane bliver bedømt for årene fra 2003-2005 – ikke før det.

Vi har valgt spillerne ud fra, hvem der har været bedst og mest betydningsfulde FOR Manchester United. Dermed er en spiller som Angel Di Maria ikke blevet bedømt for sine præstationer i Real Madrid og PSG.

Du får 1 point per rigtig spiller fra vores liste, du har. Og rammer du oven i købet den helt rigtige placering med din spiller, får du 2 point. Der er altså potentielt 48 point at hente – hvis du rammer præcis den samme liste, som vi har!

Præmier

Der er præmier til de fem bedst placerede. Og de er, som følger:

1. præmie:

Manchester United-trøje fra 2018/19-sæsonen: Du vælger selv, om det skal være den røde, blå eller lyserøde! (Værdi: 699 kroner)

2-5. præmie:

Eksemplar af bogen ”Pogba: Min historie”, som netop er udkommet på dansk. (Værdi: 199 kroner)

ÅRETS STORE FEST FOR UNITED-FANS: PETE BOYLE PÅ DEN GLADE GRIS 1. DECEMBER

Køb billet her – Kun 100 kr – Inklusiv fri fadøl og jubilæumsmagasin

Forrige artikel

U18: Fire straffespark i målrigt Manchester-derby

Næste artikel

U19: United laver seks mål mod Young Boys

ANNONCE