Juve-forsvarer: Pogba ville gerne have været her

Andrea Barzagli fortæller, at Paul Pogba har lykønsket Juventus med den flotte sæson, som han gerne selv ville have oplevet.

Juventus cruiser mod den sjette Serie A-titel på stribe, mens Torino-klubben samtidig er blandt de sidste fire i Champions League. 

Nu fortæller den italienske forsvarsspiller Andrea Barzagli, at han for nyligt talte med Paul Pogba – der skiftede til United fra Juventus i sommer – og at franskmanden er begejstret for storklubbens flotte sæson. 

– Forleden talte jeg med Pogba over videochat. Han var meget glad for, at vi har nået semifinalen, og han hepper på os. Hvem end, der forlader vores gruppe, vil altid være en del af den. Vores største styrke har i løbet af de sidste år altid været holdet, siger Barzagli til Tuttosport ifølge Daily Star. 

United gjorde Pogba til verdens dyreste spiller, da man betalte Juventus 89 mio. pund for ham. Indtil videre har franskmanden dog høstet en del kritik for sine præstationer for det underpræsterende, nordengelske hold. 

Ifølge Barzagli er den 24-årige midtbanespiller ærgerlig over ikke at have oplevet Juventus’ succes i år. 

– På den anden side ville han helt sikkert gerne have været her. Men det handler om de beslutninger, du træffer. Ingen forventer at forlade et hold, der så ender blandt de sidste fire i Champions League i den efterfølgende sæson, forklarer Barzagli. 

Paul Pogba skiftede i 2012 til Juventus fra netop United for et minimalt beløb, da hans kontrakt var udløbet. 

Få pladser tilbage: Refundérbar rejse til Europa League-finalen! Læs mere her

Savner du fornuftig diskussion og snak om Manchester United?

Opret dig gratis på debat.oldtrafford.dk

Bliv klædt på: Køb Manchester Uniteds trøje hos Unisport.dk her (så støtter du OldTrafford.dk). 

GRUPPETUR: Tag med på vores OldTrafford.dk gruppetur for danske United-fans. Læs mere her

Total
0
Shares
Forrige artikel

Silvestre: Griezmann er perfekt for United

Næste artikel

Blind føler sig sikker som centerback

Relaterede artikler
Total
0
Share